RSS

Followers

Ku allergic seafood ka?

Sudah sminggu aku x update blog..ni gara2 aku xbape ade mood and malas..aku dilanda allergic yang teruk stakat aku idup ni...first time aku kene alahan allergic...walhal biasa kalo aku makan seafood hanya jari manis kanan aku je gatal...tempat lain maintain..

tp for this time..abes sume badan die gatal...xtahan menggaru..nk gosok2 je..mane mau...huh2
kelmarin aku dh g klinic slalu aku g kat Puchong..tp doc xnak inject cz aku dh delay period 5 days...doc kata tunggu esok...esoknya aku xnak lengah2 lg..aku sudah tidak tahan...lpas kje td..aku g klinik depan opisku...dengan selamber aku tnjuk lengan aku..aku ckp..doc pliz inject..
doc plak..dengan setuju die nk inject..bayangkan dua hari seblum tu aku dh sapu ubat satu tiub..hanya tahan utk dua hari je..mane mau..tuh yg nk inject gak

Hope pas ni..aku xdela gatal 2 lagi..but kene berpantang for three weeks..adakah aku kuat nk berpantang..adoiii...huhu...try jela setakat termampu kan...

ni aku dh share gmbo ngan korunk..sure korunk terkejut tgk lengan aku + bintik merah..huaaaa..xsuke...buruk nau aku tgk...

Lengan kiri aku teruk nya

Dua dua belah kena

klinik depan opis...thanks doc for da injection tu

Manyaknye ubat..

Total bill..saje tempek...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

E.L.I.Z.A said...

mak aiii..gitumo nah dih..kalu aku xtehe jgk wehhh...mahal kakloh bil..ni free ko pakai medical kad ni

FIeZa said...

free...medical card ING...kompeni punya..hehhee....tu aku paksa doc inject..mugo sakit mu xtvt menggaru x menyeronokkan..mujo dh smakin ilang merah2 tu

djmat63 said...

www.megic-noni.blogspot.com

Hot Promo