RSS

Followers

Final -Model tudung Fareeda di Plaza Masalam

Walau citer nk agak terlmbt utk aku update..tp aku tetap nk update...ni gara2 malas menguasai diri aku utk update blog..benci betul ngan perasaan ni...mmg malass sesangat...
Sabtu lepas (1st May 2010) bertempat di Plaza Masalam..aku pigi laa menyebukkan diri smbil nk tgk model2 Fareeda tu...salah sowang finalist tu...my frend...Eliza...tu teramat excited...aritu ramai friend kat fesbuk ku di paksa rela olehku utk vote for her..Cayala frend..

Ni la dia.....

Aku ade gak snap a few pic kt sana..tp sempt upload yg ni je kt blog..cz pic xtransfer lg..tu pon bab malas..adei..kenapalaa aku agak MALAS sejak dua menjak ni..pdhal aku mmg suka wat kje mcm2 ni...huhuhu
So..xmo citer panjang...kiota zaassstttt gambo2 lain ni haa..

Aku dengan nya....

Tgh kene interview

Juaranya - Nor Azalia Salia..mmg cantik

Pemenang2nya ...............

And the best part....en hubby paling suka dpt jumpa Pak Ajis...aku tau die mmg minat gila ngan citer seniman teragung kita..Allahyarham Tan Sri P Ramlee...slalu layan citer P Ramlee..bila die nampak Pak Ajis..aku tau die suka...so..ape lg..aku suh die g duk amek gambo...suka die...at least ade jugak laa pekdah die follow aku aritu..hehehe..tp die mmg sporting je ikut aku ke mana...besttt...................

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

E.L.I.Z.A said...

ya rabbiii...chubby nyo diooo!!!

FIeZa said...

tau xpo.....berat aku dukung

Hot Promo