RSS

Followers

Holiday to Pangkor

Haaaahaaa...citer ni sbenar nya agak dah basi..tp aku tetap nk upload...apesal laa lately ni aku agak slow utk update blog...even upload gmbo kat fesbuk pon malas...haahaha..so malam ni aku terpaksa upload cz esok aku nkg holiday lagi..satg dah dua citer holiday aku xupdate...ade yg dah duk nanyer mane nye gmbo ko g pangkor..last2 aku ckp...oklaa...aku nk upload ni..hihihi

Aritu g shari semalaman je..cz umah en hubby pon kat sitiawan..dekat sgt ngan jeti ke Pangkor tu..so...pagi tu kami gerak dlm 10.30 dari umah..then smp sane dekat kul 12...kat sane kami menginap di Teluk Nipah Beach Resort...pastu sewa motor jer..almaklumla kat sane xde tmpt sgt nkg visit...stakat duk dlm laut tu boleh le...lpon dh lame xnaik moto..dulu pon last naik moto mase kat utm...lame gilos dah..

Makanan kat sane sungguh tidak besh..huhu dahla mahal...tp aku xde pilihan...dah duk chalet kan..tpaksa cari makan sniri..sonot gak malam2 jalan tepi pantai pas makan...tp masakan mmg out...aku order ikan bakar , tomyam seafood kan...rasa tomyam mcm sup kosong..hahaha...pelik betul...tp belasah jela dah lapar sgt..

Aktiviti lain...ialah mandi laut..hahhaha sungguh tidak pandai aku berenang..hahaha berendam je boleh..alangkah ruginya aku..huhuuh.....bila la nk pandai berenang..mcm payah je rasanya...tidak sanggup...sebut pasal berenang aku penahh ade bad experience kat Sunway Lagoon..hahaha hampir lemas cz ingat air x dalam..pegila..skali aku xde tmpt nk berpegang..tenggelam timbul....naseb ade org tlg selamatkan...yang xtahan tu..dua kali dlm masa yg same....aku nk lemaslg..sudahnya aku xberani...cz adik aku dah marah..hahaha..

Ni aku upload la sket gmbo nk share ngan korunk...xde laa lawa sgt gmbonya..ambik ala2 je...huhu

Di Jeti Lumut



Pose dlm Feri

Ni lah bilik kami..sila abaikan langsir x agak sengal tu


Lepas makan yang x sedap tu..g tgk org mancing sat...tp gelap...



Best betul dpt duk rileks kt tepi laut neh

Jambatan ni jauh jugak..aku xberani g smp ujung..mcm dalam je air die..aku x berani nkg..tkt jatuh...huhu


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

E.L.I.Z.A said...

tu diaaaaaaaaaaa...ado doh...sikit jah gambar? dey mls upload blako nih

FIeZa said...

aku upload 2 x pah hang male tu..
malas aku nk smbung pasal sengguk2..
male ni aku ejah

Hot Promo