RSS

Followers

Happy Birthday to My Lovely Hubby

Wah....x sangka arini dah 11.05.2010...Genap 32 thn umor en hubby ku...Aku hanya mampu wish thru fone ke kat dia...almaklumla die masih kat sana....berjauhan ...huhu..tp saat aku post entry ni..die dh on the way ke sini...jumpa aku...huhu...bestnya dia cuti 4 hari....then Jumaat aku ke sana same2 nga dia..gitula rutin kami.

Ekcelly dah celebrate awal mase wiken aritu..tp kat Pangkor je..tu pon xplan pon nk ke sana..suddenly Kamis lepas die ajak...so..aku on jela..so dalam x sedar tercelebrate...
Sbenarnya ujung bulan ni...kami dh plan nk celebrate kat satu tempat....biarla lmbt..janji bermakna..Insha'Allah....

Untuk arini...aku just bagi Kad and baju untuk dia...balik kje nanti nkg beli kek kat Secret Recipe...tu jela..simple je...Gambo..upload later....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

$ue @nim said...

chesse cake tu nmpk menarik betol.. mintak resepi nye... resepi spagetti x nk coz hubby aku ni tekak org melayu..dia x makan spagetti nih.. kalu aku je nk mkn, baik beli je.. :D

FIeZa said...

beyeh..nati aku upload

$ue @nim said...

bereh.. aku tungguuuuuuu

FIeZa said...

ok

E.L.I.Z.A said...

kiutnyo mu pakai apron nge topi tuh..nok etep

FIeZa said...

meh la sini..try....aku kijo sni br pakai topi nga apron..besh besh...

Hot Promo