RSS

Followers

Luahan Hati

Ape nak cakap nk luah pon tatau..yang pasti aku terasa teramat sangat..terasa dengan ape...dengan seseorang...sape org tu..tahla...xtau nk ckp..cukupla sekadar aku meluahkannya di sini...aku terasa amat rendah diri diperlakukan sebegitu...

Tahla maybe die xde niat..aku yg emo lelebey..yeke..maybe..so think positif fiza...xpayah pikir bende bukan2 ...concentrate pd kejer...pd future plan ko..so..okeh...aku kene maju ke dapan..xmo pikir bukan-bukan..bak nasihat kawan aku..along...

Tapi minggu ni aku ckup malas nk wat kje..xde mood..yela lastwik dah cuti banyak hari...minggu ni for sure malas...naseb jumaat ni xkojer..yahooo..cuti..lg banyak cuti lg bagus..xpayah g kje...lg senang..xpayah pikir banyak...bila kje..banyak kene pikir...hehe

Aku skang tgh berkira-kira nk tuko kje la...huhu..malas dah kje pat skang..maybe aku ni jenis xleh dok lame satu2 tempat kot..mudah bosan..yer..aku bosan dengan keadaan tmpt keje...xbest...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

E.L.I.Z.A said...

bakpo mung? sapo kenak ko mung?

FIeZa said...

ade orang yang xpaham dengan Qada' dan Qadar..
aku sedih cz xde anak lagi..
tp ade org tu...eksen....jgn la nk show off sgt..
tahula demo ade anak..pah saje nk nunjuk ke apo ko die xdok niat aku xtau..tp cara die buat aku tersentuh...aku xmintak jd gini..mcm die..nge eksen2..buat nye anak die mati..ha gano..tp aku xdoa la gitu..aku cume harap die reti pahami aku..that's enough...

mcm mung..even ade anak..aku suke saim nge mu...cz tah..xtau bkpo..aku suke..sebab mu x eksen nge aku and mu cukup paham aku..tq

Darling said...

salam.. jgn sedih2 ye fiza.. nnt awk sakit plak.. pape pon tabahkan hati, redha ngan ketentuan ilahi.. think +ve.. maybe ade yg lebih terbaik tuk fiza... :-)

FIeZa said...

Darling:
yela..mmg xmo sedey..tp org buatkan kita sedey...susah tau hubby dok jauh..of course kita ade byk masa berseorangan..haa time tu tetibe mesti terpikir bab camtu..tipula kalo xde pikir langsung kan...

Thanks for ur concern..

Hot Promo