RSS

Followers

Marina Island Pangkor



Hurm..smalam ptg xde kojer..en hubby ajak g tgk tmpt baru nak naik..skang still under development...Marina Island Pangkor. Jarak dari umah kami hanya 10 minutes je..syoknye..pasni ade port baru weekend leh amek angin sini. Smalam masa g pusing nampak jetty utk ke pangkor..hanya 5minutes to Pangkor compare to jetty yang sebelum ni kat Lumut. Kalo kat jetty Lumut tu it takes about 20minutes kot nk ke Pangkor.

Kat Marina Island Pangkor ni aku tgk die mcm ade penempatan baru sea view..mmg syok...tp harga sniri mau ingat la kan..ahaks...ni gambo yang aku smpat snap sket smalam..g pon dh lewat around 6.50 ptg daaa..hehe


Dah senja daaa


Tuh..nampak Pangkor island..(betui kaa..)


Duk kjap..amek angin..


Alamak..dah turun bawak dah dia..


Aku takut nak turun..hehe


Peluk tiang daa


Pusing usha line nk fishing la tuh..


Jom balik..


Benti kjap..alamak...ade bridge mcm kat Putrajaya daa


Tepi jambatan or entrance Marina Island Pangkor


Merenung bila la leh fishing ni...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Mohd Razzid said...

wahhh...jauh ye berjalan...nak ikut jk pergi lg blh hehehehehe...

FIeZa said...

nak ikut leh..jd bodyguard kami

Hot Promo