RSS

Followers

Hot Air Ballon March 2010 @ Putrajaya

Wikend aritu Fiza xg umah hubby since on Saturday tu, adik dari kg transit kt KL before fly to tmpt dia..Ahad aritu after g anto die kat airpot aku and cousin aku singgah kt Putrajaya..nk sensame memeriahkan..g plak tgh hari..adei berpayung jela aku kat sane..
Ni ade sket snap shot by my cousin...hehe...

Hanya belon ni je ade....mcm mainan bebudak je..aahaks...


Berpayung di bawah panas..nkg pekena ABC seblah sane..

Zoom sket....by my nikon photographer ahaks.

Berjalan dengan payung...nkg ke booth yg ade..huhu

Tinggi x?

Berangan naik hot balloon daaa

Zoom sket...
Ni jele gmbo yg sempt aku upload..satg half day nak cabut dah...kang bersawang plak dinding x update..hihi

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

bidadarihijau said...

semoga cepat sihat la eh..
kalau xlarat nk blogging xpe..boleh mintak mc kat nuff..ahhaha

FIeZa said...

heheheh utk berblog sentiasa sehat..hikhik

Darling said...

Salam.. cian fiza... batuk n selseme ek.. moge cepat sembuh.. Amin...

FIeZa said...

tuhla pasal..huhuh...

Hot Promo