RSS

Followers

Takde Kejer Cari Keje

Hurm...sbenarnya minggu ni xde idea nak citer pasal ape..xde ape yang menarik..cume nk tunggu mase balik keje je sbenarnya..hehe...minggu ni minggu bermalasan di tempat kerja..buat yang wajib je..yang sampingan tu...kendian, bila ade mood.

Minggu ni minggu untuk aku rileks since en hubby dpt spent time ngan aku since last Thursday...lame jugak kali ni cz Friday ni aku ikut die ke Perak pas kje..minggu ni die cuti sminggu..syok kan cuti tp xpayah apply..lepak je...aku ni kalo nk rasa mcam tu..kene apply cuti..dahla cuti pon ciput...adoiyaiii...



Seblum terlambat aku nk wish congrats to my frend..Eliza cz berjaya menjadi winner utk minggu ke 16 dalam misi pencarian Model Tudung Fareeda anjuran kosmo..so aku xsabar nk tau resultnya nanti..hopefully die terpilih utk top 20..Amin....bestnyeeee...i like....Ni lah dinamakan xde keje cari keje...hope membuahkan hasil...utk Eliza...chayok chayok mung...all da best yaa....

(aku cilok gambo mung ni..hehe)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

E.L.I.Z.A said...

wah! lawa template baru...seney sikit xyoh klik read more heheh...gambar alik atas tu xleh tukar ko?ado makanan nah hehhehe...

btw, terharu aku mu wat entri ko aku nih...tQ tQ..harap2 dpt top 20..tu pun bersyukur doh keh..

FIeZa said...

tuhla..aku xdey ejas lg gmbo makanan tu..buat aku lapar pah ceroh..hihi..

heheh aku saje wat entry ni sebab excited lebey pd mung..hehe saje nk post muko mung...hehe

Hot Promo